Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Netwerkevents

NETWERKEVENT LERENDE NETWERKEN EN PETERSCHAPGROEPEN

21 november 2022

Een netwerk is enorm belangrijk voor ondernemers en zeker ook voor fotografen. De laatste jaren was het moeilijker om een netwerk te onderhouden, laat staan op te bouwen.

Om die reden is onze community zo belangrijk. Wij geloven dat je je netwerk best kunnen onderhouden en laten groeien door samen te komen en samen herinneringen op te halen of te maken!

We vernemen vaak dat vele fotografen vriendschappen voor het leven hebben gesmeed of op zijn minst goede herinneringen hebben aan peterschapsgroepen, ook wel lerende netwerken genaamd.

Je gaat samen een bepaald traject door en maakt dezelfde zaken mee, of je nu samen een toekomstbestendig businessplan maakt, je werk aan kritische portfoliosessies onderwerpt, samen leert filmen of samen een summerschool of andere inspiratiereis hebt ondernomen.

Je leert niet enkel van de experten en van elkaar, maar minstens zo belangrijk is dat je een netwerk opbouwt waar je altijd op kan terugvallen.

Om dat netwerk verder te onderhouden en elkaar nog eens te ontmoeten, nodigen we je graag uit op dit netwerkevent. Met welke groep wil jij nog eens afspreken? Laat het ons weten!

Of spreek zelf af met de groep die jij nog eens graag wil terugzien en kom gezellig netwerken!

Er zullen heel wat van de coaches aanwezig zijn die jou ook graag zullen terugzien en graag willen weten wat je hebt onthouden van de sessies samen.

Heb je nog geen lerend netwerk gevolgd? Of wil je een toekomstig lerend netwerk volgen zoals een inspiratiereis en ben je bijvoorbeeld benieuwd naar wie er nog in de groep zal zitten?

Ook dan ben je welkom! We geven eerst de kans aan de afgelopen lerend netwerken om elkaar opnieuw te treffen en dan gaan we in de toekomst kijken.

Je dus eerst aansluiten bij een eerdere groep en dan bij een toekomstig lerend netwerk.

PRAKTISCH

Datum: 21 november 2022 van 19u30 tot 22u30

Locatie: OC 't Kloosterin Vrasene

Investering: enkel tijd en ervaring (gratis)

Deelname: via onderstaand deelnameformulier

Schrijf je in voor het netwerkevent

Zet er best ook een jaartal en kleine omschrijving bij!
CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments