Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Online Workshop: Creatieve beeldbewerkingstechnieken in Photoshop

Extra E-workshop Beeldbewerking in Photoshop

Stel je eigen beeld samen!

Heb jij soms ook een duidelijk beeld in je hoofd dat je wil maken, maar dat te moeilijk is om in één keer te creëren? Of wil je je fantasie de vrije loop laten gaan en vertrekken van een wit blad om een beeld te creëren? Leer Photoshop op die manier gebruiken om een beeld zelf op te bouwen en schaaf je kennis bij in deze workshop.  
 
Pieter Clicteur heeft een achtergrond in IT en Photoshop heeft weinig geheimen voor hem. Hij won al meerdere prijzen en werd ook al vaak genomineerd in Team Belgium van de World Photographic Cup in de categorie Digital/Illustrative. Hij volgde ook meerdere Masterclasses van oa Antti Karppinen om nog creatiever aan de slag te kunnen met beeldbewerking. Hij laat je zijn werkwijze stap voor stap zien en zal na enkele korte oefeningen ingaan op vragen.

Pieter heeft zijn eigen snelle werkwijze hebben en heeft veel expertise op vlak van Photoshop. Je leert van Pieter Clicteur hoe hij een beeld opbouwt en daarbij te werk gaat in Photoshop. Je leert op een eenvoudige en snelle manier beelden bewerken. 
 
De sessie is interactief en praktijkgericht. Je leert hoe je nieuwe toepassingen kan gebruiken en toepassen bij concrete problemen en situaties. Je krijgt ook concrete oefeningen die je thuis verder kan oefenen.
 

Je krijgt de inzichten mee van verschillende ervaren fotografen:

  • Hoe begin je een beeld op te bouwen?
  • Hoe bepaal je je conceptidee en waar haal je de verschillende elementen vandaan?
  • Welke stappen neem je bij de opbouw? 
  • Welke tools gebruikt Pieter vaak en waarom?
  • Hoe werk je het af tot één geheel?

 

Praktisch:
 
We werken op 2 niveaus. Niveau 1 kan je indien gewenst herbekijken via replay en niveau 2 kan je live volgen. 
 
Heb je weinig ervaring met het opbouwen van beelden kies je niveau 1. Heb je al redelijk wat ervaring maar wil je shortcuts en ontdekken hoe collega’s dit aanpakken dan kies je niveau 2.
 
Data:

  1. Niveau 1: via replay op eigen tempo  (6 u video)
  2. Niveau 2: via replay op eigen tempo 

 

Investering: 

  • leden: €65 voor de replay sessie van niveau 1 of 2. Volg je beide niveau's betaal je slechts €110.
  • niet-leden: €85 voor de replay sessie van niveau 1 of 2. Volg je beide niveau's betaal je slechts €150.

 

Inschrijven: via academie

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>