Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Inspiratiereizen

Keuze uit 2 Inspiratiereizen in Algarve (Volzet!)

voorjaar 2024

Reizen is een manier van stilstaan terwijl je vooruit gaat. We geloven dat het belangrijk is om af en toe stil te staan bij jezelf en je zaak, bij je doelen en het bijstellen van je doelen. Je leert ook het meest over jezelf in het samenzijn, samen leren en samen werken met anderen.

Om die reden organiseren we twee inspiratiereizen. Eén gericht op je business an creativiteit. Je leert er van de Portugese topfotograaf João Carlos, Jeroen De Flander en van elkaar.

De tweede inspiratiereis bouw je aan je portfolio en leer je werken met flits op locatie van Joeri Peeters. Bovendien fotografeer je in je prachtige setting met verschillende modellen zoals oa Miss België Kedist Deltour. 

Beide reizen versterken elkaar en geven je de kans om zowel aan je zaak als je portfolio te werken!

Om die reden bieden we twee reizen aan. Ze vullen elkaar aan en je kan kiezen om er één of ze allebei te volgen aan een voordeliger tarief! 

Ontdek ze onderstaand!

Inspiratiereis 1: business and photography (Nog één plek!)

van 27 februari tem 1 maart

João Carlos geeft je een ander perspectief op je business en daagt je creativiteit uit in een hands-on workshop. Bovendien geeft hij nog extra opdrachten die we achteraf zullen opvolgen. Hij geeft je een persoonlijke portfolio en business review waar je meteen mee aan de slag kan. 

João Carlos is een mode-, publiciteits- en fine art fotograaf. Hij werd geboren in New York en is van Portugese afkomst en woont momenteel terug in Portugal. João Carlos is een gevestigde naam bij reclamebureau's, magazines, mode en schoonheidsindustrie wereldwijd. Hij werkte voor merken als Nike, Coca-Cola, Hola Beachwear, Infiniti group Nissan, Tag Heuer, Franck Muller, LG and Barclays.
 
Door zijn grote technische achtergrond creëert hij prachtige beelden en video met een grote verscheidenheid aan stijlen, evenals sterke commerciële beelden en portretfotografie die de houding en gevoelens van zijn modellen onthullen. 
 
De laatste dag van deze 3-daagse zal Jeroen De Flander je met concrete tips en opdrachten op weg zetten om je marketing en met name website naar een hoger niveau te tillen en via het netwerk dat we maken, zal je website veel hoger scoren op google.

 

Inspiratiereis 2: Boost je portfolio met Joeri Peeters (Nog één plek in combi met deel één)

van 2 maart tem 7 maart 2024

Tijdens deze 3-daagse leert Joeri Peeters je hoe je licht kan gebruiken op locatie om tot de knapste beelden te komen in verschillende situaties. Je leert omgaan met modellen, fashion shoots doen en je beelden bewerken. Bovendien gaat de mooie Kedist Deltour, Miss Belgium 2021, ook mee en kan je werken aan je portfolio. 

Na wat uitleg ga je zelf aan de slag met mooie modellen in een prachtige omgeving. Elke dag shooten we op verschillende locaties en word je beter na de feedback op je beelden van de vorige dag en je keert terug naar huis met een portfolio dat je meteen kan voorloeggen aan je toekomstige klanten. 

Ontdek de prachtige Airbnb!

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments