Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Inspiratiereizen

Keuze uit 2 Inspiratiereizen in Spanje

voorjaar 2023

Reizen is een manier om je vragen te stellen die je thuis niet stelt. Niet over het land in kwestie maar over jezelf. We geloven dat het belangrijk is om af en toe stil te staan bij jezelf en je zaak, bij je doelen en het bijstellen van je doelen. Je leert ook het meest over jezelf in het samenzijn, samen leren en samen werken met anderen.

Om die reden organiseren we twee inspiratiereizen. Eén gericht op je strategie en je workflow. je leert er van een strategie-expert, van elkaar en doet inspiratie op van Spaanse fotografen.

De tweede inspiratiereis leren we hoe we de lessen uit de mode en reclamefotografie kunnen toepassen op onze eigen fotografie. Bovendien fotografeer je in je prachtige setting met knappe Spaanse modellen die je nadien kan toevoegen aan je portfolio. 

Om die reden bieden we twee reizen aan. ze vullen elkaar aan en je kan kiezen om er één of ze allebei te volgen aan een voordeliger tarief! 

Ontdek ze onderstaand!

Inspiratiereis 1: Strategie en fotografie

van 26 februari tot 2 maart

Weg zijn uit je bekende context, opent je geest en maakt dat je meer open staat voor andere inzichten. Het feit dat je samen met collega fotografen en ondernemers weg uit je comfort zone bent, en je intensief kan bezig zijn met jouw toekomst zonder gestoord te worden door de orde van de dag (omdat er geen andere alledaagse zaken je aandacht vragen), geeft de mogelijkheid om dieper na te denken over waar je als ondernemer naartoe wil met je bedrijf!

Bij vragen die wat later doordringen kan je meteen het gesprek aanknopen met de expert of andere deelnemers en hoeft niet te wachten tot een volgende sessie.

De focus verleggen van nadenken over strategie naar het maken van foto’s kan heel verhelderend werken en veel inspiratie geven als fotograaf enerzijds en de ondernemer anderzijds.

We doen ook inspiratie op van enkele Spaanse fotografen zoals Vicente esteban en Fernando Barrio en onderzoeken hun workflow. 

Inspiratiereis 2: Wat je kan leren van reclame en modefotografie met Zeger Garré

van 3 maart tem 7 maart 2023

Tijdens deze 4-daagse leert Zeger je hoe je lessen uit modefotografie kan toepassen op andere niches zoals portret -of reclamefotografie.

Na enkele theoriesessies ga je zelf aan de slag met mooie modellen in een prachtige omgeving. Elkde dag word je beterna de feedback op je beelden van de vorige dag en je keert terug naar huis met een portfolio dat je meteen kan voorloeggen aan je toekomstige klanten. 

Deelnameformulier Inspiratiereis Spanje voorjaar 2023

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

Fotosafari Charleroi met workshop straatfotografie (VOLZET)

De schoonheid in het lelijke zoeken

Charleroi is een stad in transitie met zeker niet de beste reputatie. Charleroi werd enkele jaren terug zelfs uitgeroepen tot lelijkste stad van Europa. De grandeur van weleer is grotendeels in verval.

De stad ademt veel grauwheid en somberheid uit met veel vervallen industrieel erfgoed, mislukte bouwprojecten en mijnafval. Je kan het dus moeilijk een mooie stad noemen.

Dat is natuurlijk heel erg jammer voor wie er woont, maar als straatfotograaf kom je als een kind in een snoepwinkel. Met zijn vervallen buurten, zijn leegstaande industriële panden en de verlaten mijnterillen rond de stad is het zeer zeker de moeite waard om er een dag met je camera rond te lopen

 

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>