Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Inspiratiereizen

Keuze uit 2 Inspiratiereizen in Spanje (VOLZET)

voorjaar 2023

Reizen is een manier om je vragen te stellen die je thuis niet stelt. Niet over het land in kwestie maar over jezelf. We geloven dat het belangrijk is om af en toe stil te staan bij jezelf en je zaak, bij je doelen en het bijstellen van je doelen. Je leert ook het meest over jezelf in het samenzijn, samen leren en samen werken met anderen.

Om die reden organiseren we twee inspiratiereizen. Eén gericht op je strategie en je workflow. je leert er van een strategie-expert, van elkaar en doet inspiratie op van Spaanse fotografen.

De tweede inspiratiereis leren we hoe we de lessen uit de mode en reclamefotografie kunnen toepassen op onze eigen fotografie. Bovendien fotografeer je in je prachtige setting met knappe Spaanse modellen die je nadien kan toevoegen aan je portfolio. 

Om die reden bieden we twee reizen aan. ze vullen elkaar aan en je kan kiezen om er één of ze allebei te volgen aan een voordeliger tarief! 

Ontdek ze onderstaand!

Inspiratiereis 1: Strategie en fotografie

van 27 februari tot 3 maart

Weg zijn uit je bekende context, opent je geest en maakt dat je meer open staat voor andere inzichten. Het feit dat je samen met collega fotografen en ondernemers weg uit je comfort zone bent, en je intensief kan bezig zijn met jouw toekomst zonder gestoord te worden door de orde van de dag (omdat er geen andere alledaagse zaken je aandacht vragen), geeft de mogelijkheid om dieper na te denken over waar je als ondernemer naartoe wil met je bedrijf!

Bij vragen die wat later doordringen kan je meteen het gesprek aanknopen met de expert of andere deelnemers en hoeft niet te wachten tot een volgende sessie.

De focus verleggen van nadenken over strategie naar het maken van foto’s kan heel verhelderend werken en veel inspiratie geven als fotograaf enerzijds en de ondernemer anderzijds.

We doen ook inspiratie op van enkele Spaanse fotografen zoals Vicente esteban en Fernando Barrio en onderzoeken hun workflow. 

Inspiratiereis 2: Wat je kan leren van reclame en modefotografie met Zeger Garré

van 3 maart tem 7 maart 2023

Tijdens deze 4-daagse leert Zeger je hoe je lessen uit modefotografie kan toepassen op andere niches zoals portret -of reclamefotografie.

Na enkele theoriesessies ga je zelf aan de slag met mooie modellen in een prachtige omgeving. Elkde dag word je beterna de feedback op je beelden van de vorige dag en je keert terug naar huis met een portfolio dat je meteen kan voorloeggen aan je toekomstige klanten. 

Onze Franse collega's van FFPMI organiseren komend voorjaar een congres en nodigen alle geïnteresseerden uit om dat bij te wonen. 

De Franse Federatie van Professionele Fotografen en Videografen (FFPMI) organiseert haar grote congres op 23, 24 en 25 april 2023 in Vannes, Bretagne, Frankrijk.Gedurende die 3 dagen brengt dit evenement het vak samen voor congressen, masterclasses en debatten. We wisselen samen over de uitdagingen van het fotografische vak en de nieuwe manieren van werken. De FFPMI koos INNOVATIE als hoofdthema van onze bijeenkomst. Van gerenommeerde fotografen wordt verwacht dat ze hun ervaringen delen. Het congres is ook de gelegenheid om de titels van de wedstrijd "Portraitiste de France" uit te reiken en vele leveranciers te ontmoeten.

Ontdek het programma HIER : Congrès FFPMI Vannes 2023 - FFPMI

Ben je geïnteresseerd ? Wil je een paar dagen in Frankrijk doorbrengen en deelnemen aan dit geweldige evenement? Om zoveel mogelijk fotografen uit verschillende landen verwelkomen, krijgen FEP-leden een speciaal ticket. U kunt deelnemen voor dezelfde prijs als Franse leden (€ 290 voor 3 dagen inclusief gala- en feestavonden). Gebruik de code FEP2023 tijdens uw reservering.

Zin om hier samen met enkele collega's heen te gaan? Laat het ons weten, en we maken er een beroepsfotografen.be trip van!

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments