Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

WORKSHOP PHOTOSHOP

WORKSHOP PHOTOSHOP ism Fujifilm met Piet Van Den Eynde

Donderdag 23 mei

Piet van Den Eynde is Adobe Photoshop Lightroom Certified Expert. Daarnaast is hij ook X ambassadeur van Fujifilm. Hij is steeds op de hoogte van de updates en volgt de nieuwste features in Lightroom en Photoshop op de voet. Piet staat bekend om zijn praktijkgerichte trainingen en je kan deze kennis ook meteen toepassen op eigen beelden. Hij werkt met concrete praktijk-cases en toont je meteen ook alle mogelijke toepassingsgebieden.
 
We verzamelen vooraf de specifieke vragen over de nieuwste updates zodat Piet tijdens de dagopleiding verschillende zaken kan aanhalen zoals bijvoorbeeld het maken en gebruiken van Creatieve Profielen in Lightroom en Photoshop om je eigen ‘signature look’ in een handomdraai toe te passen op je foto’s.  Je leert ook de recentste selectiegereedschappen kennen. Hoe meer gereedschappen je kent (en kan combineren), hoe sneller, makkelijker en beter je selecties kan maken. Aangezien selecties vaak ook de basis zijn voor maskers, zal hij ook laagmaskers en de mogelijkheden daarvan aan bod laten komen, zowel in fotomontage als voor het werken met aanpassingslagen. Tenslotte komen ook kanalen aan bod, het derde deel van de heilige Photoshop Drievuldigheid 'Selecties, Maskers en Kanalen’. Ook het toevoegen van texturen om grijze studio-achtergronden kracht bij te zetten, komt desgewenst aan bod.

PRAKTISCH

Datum: 23 mei 2019 van 10u00 tot 18u00

Locatie: Fujifilm, Excelsiorlaan 39, 1930 Zaventem

Deelname: voor het volledige pakket, lunch, koffiepauze en naborrel inbegrepen:

  • Leden: 90€ excl BTW
  • Niet-Leden: 175€ excl BTW

 

Inschrijven: fotografen@unizo.be

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>