Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Inspiratieavond rond verkoopstrategie en prijszetting

Inspiratieavonden over verkoopstrategie zijn er elk jaar, maar dit jaar hebben we een bijzondere spreker voor jullie in petto! 

Strategie klinkt misschien als een vies woord voor velen, of als iets waar enkel grote bedrijven mee bezig moeten zijn. Toch is het tegendeel waar. Hard werken alleen is tegenwoordig vaak niet genoeg. Slim werken is de toekomst. Als je een duidelijke strategie hebt, kan je vaak minder werk verrichten en meer tijd overhouden. Strategiegoeroe Jeroen De Flander legt op een pragmatische manier uit, zonder dure strategiewoorden, hoe je er je voordeel kan halen met praktische tips en de verbinding maken met je prijszetting en marketing.

 

 

Jeroen De Flander is één van de invloedrijkste denkers en sprekers op gebied van strategie. Hij heeft wereldwijd al meer 30 000 grote en kleine ondernemers geholpen. Hij heeft 2 succesvolle managementboeken geschreven over strategie die de in de bestsellerlijsten van Amazon staan. Maar het leukste van al is dat hij een passie heeft voor fotografie! En dat hij fotografen graag vooruit wil helpen met hun zaak! Hoe wil hij dit doen? Allereerst door een boeiende keynote te geven over strategie die jullie ongetwijfeld zal inspireren en voor degenen die er graag meer over willen weten en dieper op in willen gaan, hebben we nog een verrassing. Maar die verklappen we nog niet. Eén tip: het zal je letterlijk in beweging brengen.

Praktisch

Datum: woensdag 27 maart vanaf 19u00

Locatie: OC 't Klooster, Brugstraat 11, 9120 Vrasene

Prijs: Gratis voor leden; 45€ voor niet-leden

Deelnemen: Inschrijven via onderstaand formulier:

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments