Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Inspiratieavond rond verkoopstrategie en prijszetting

Inspiratieavonden over verkoopstrategie zijn er elk jaar, maar dit jaar hebben we bijzondere sprekers voor jullie in petto die elk hun eigen unieke aanpak hebben! 

Strategie klinkt misschien als een vies woord voor velen, of als iets waar enkel grote bedrijven mee bezig moeten zijn. Toch is het tegendeel waar. Hard werken alleen is tegenwoordig vaak niet genoeg. Slim werken is de toekomst. Als je een duidelijke strategie hebt, kan je vaak minder werk verrichten en meer tijd overhouden.

Strategiegoeroe Jeroen De Flander legt op een pragmatische manier uit, zonder dure strategiewoorden, hoe je er je voordeel kan halen met praktische tips en de verbinding maken met je prijszetting en marketing.

Jeroen De Flander is één van de invloedrijkste denkers en sprekers op gebied van strategie. Hij heeft wereldwijd al meer 30 000 grote en kleine ondernemers geholpen. Hij heeft 2 succesvolle managementboeken geschreven over strategie die de in de bestsellerlijsten van Amazon staan. Maar het leukste van al is dat hij een passie heeft voor fotografie! En dat hij fotografen graag vooruit wil helpen met hun zaak! Kom zeker luisteren naar zijn boeiende keynote over strategie die jullie ongetwijfeld zal inspireren. 

Nog meer inspiratie krijg je van Michel Wiegandt. Hem enkel fotograaf noemen, is veel te eng! Hij levert visuele oplossingen voor bedrijven. Van bedrijfsfotografie, film tot 3D toepassingen naar VR. 

Peter Lammers, gekend Nederlands huwelijksfotograaf, legt je uit hoe je meer geld kan verdienen met fotografie. Hij belicht deze avond twee onderwerpen uit zijn strategie: focus en de invloed van jou als persoon op zakelijk succes.

Nadien gaan we nog in gesprek met Koen Broos, theaterfotograaf en vsiueel kunstenaar. Koen durft keuzes maken en kiest resoluut voor wat hij graag doet en de manier waarop hij wat hij ziet weergeeft. Koen vertelt een verhaal. ‘Het is telkens weer anders zoeken naar wat je van een specifieke voorstelling op je foto’s laat zien. En vooral: wat niet. Daar gaat het minstens even vaak over.'

"Koen Broos plaatst zich met opzet volledig buiten die autoreferentiële wereld waarin niets nog verrast en alles moet geruststellen. Met zijn foto’s lijkt hij eerder het tegendeel na te streven: de fotografie redden uit de klauwen van de dominante beeldcultuur van het herkenbare, voorspelbare en herhaalbare." (Harold Polis, 2015)

 

Praktisch

Datum: woensdag 27 maart vanaf 19u00

Locatie: OC 't Klooster, Brugstraat 11, 9120 Vrasene

Prijs: Gratis voor leden; 45€ voor niet-leden

Deelnemen: Inschrijven zijn afgesloten! Bij vragen kan je mailen naar: fotografen@unizo.be

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>