Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Fotowedstrijd IMPACT

Inschrijvingen tot 28 maart

Voor het eerst organiseert de stad Oudeberg een fotowedstrijd. Dit om het potentieel uit eigen streek te laten zien alsook aantonen dat het Romeins Archeologisch Museum en cultuurcentrum ipso facto een plaats kan zijn voor iedereen. De stad Oudenburg wil deze opmerkelijke periode in beeld brengen, en meteen ook meer sociale cohesie creëren door een fotowedstrijd te organiseren.

De stad daagt dan ook iedereen uit om deel te nemen aan de fotowedstrijd IMPACT en te werken rond het thema COVID-19. Inschrijven is mogelijk voor 3 verschillende thema’s: pre-corona, lockdown, hoop en solidariteit. Deelnemen is gratis en voor iedereen mogelijk. Foto’s kunnen vanaf 25 januari tot en met 28 maart 2021 worden doorgestuurd, via impact@oudenburg.be.


Een professionele en bekroonde jury bestaande uit Pieter Clicteur, Jos Verhoogen en Stephane Verheye, zal alle inzendingen beoordelen waarvan de meest originele en aangrijpende foto’s een mooie plaats krijgen op de tentoonstelling in het Romeins Archeologisch Museum, die loopt van 25 april tot 24 oktober 2021. De 30 laureaten worden gebundeld  in een expoboek dat te koop zal worden aangeboden in de shop van het Romeins Archeologisch Museum. De winnaars van de juryprijs worden bekendgemaakt tijdens de opening van de tentoonstelling. Alle andere inzendingen krijgen sowieso een leuk plekje in ipso facto.

Op de slotdag van de tentoonstelling zal ook de publieksprijs bekendgemaakt worden. Iedere bezoeker kan aan het einde van het bezoek  stemmen op zijn of haar favoriete werk en zo mee beslissen welke drie werken de bezoekers het meeste konden charmeren. De top drie van de publieksprijs krijgen een leuke attentie.

 
 
 
 

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments